şömine - şömineler - şömine modelleri - şömine fiyatları - izmir şömine -

26 Ocak 2010 Salı

Açık Şömine Hazneleri

Açık Şömine Hazneleri

25-01-2010 · Kategori: acik-somine-hazneleri

Açık şömine hazneleri ateş alevlerinin fevkalade cazibesini mekanlarınızın içersine sokar. Açık şömine sistemleri özellikle evler için en dekoratif hususlardan bir tanesidir. Her zevke uygun şömine giydirme seçenekleri ile donatılıp “şömine” aksesuarları ile kombonize edilen çeşitliliği ile içinizi ısıtıyor. Açık şömine hazneleri içerisine attığınız odunların yanarken çıkarttıkları çıtırtı sesleri, karanlıkta ateşin vereceği romatik aydınlık ve tatlı sıcaklığı içinizde hissederek şömine zevkini doyasıya yaşıyacaksınız.

Açık Şömine Haznesi

Açık Şömine Haznesi

Açık şöminelerin hazneleri ile kapalı şöminelerin hazneleri arasındabazı farklılıklar bulunmaktadır.

Açık Şömine Hazne Sistemleri

Açık Şömine Hazne Sistemleri

Açık şömine hazneleri avantajları

* Açık şöminelerin hazneleri mekanın istenilen noktasına rahatça monte edilebilir. Modüler parçalardan oluşan hazneler hiç işçilik istemeden montaj edilme olanağını sağlıyor böylece işçilik parası vermenize gerek kalmıyor.

* Farklı modelleri ve çeşitleri ile ev içerisindeki mimari yapıya uygunluk sağlar.

* Doğru düzgün baca sistemleri uygulandığı ve kullanıldığı zaman asla geri tepme yapmaz ve çekmeme sorunu ile karşı karşıya gelmezsiniz.

Açık Hazne

Açık Hazne

Açık Şömine Hazneleri Fiyatları kullanılan malzemelerin kalitesine ve uygulamalara göre değişiklik gösterir. açık şömine hazneleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder