şömine - şömineler - şömine modelleri - şömine fiyatları - izmir şömine -

26 Ocak 2010 Salı

Ahşap şöminelerin özellikleri

Ahşap şöminelerin özellikleri ilk başta güvenli bir sistemdir. Etrafında çevrili tabaka granit ve ya mermer gibi sağlam malzemeler kullanılarak yapılıyor. Evin içersindeki mobilya ürünleri, aksesuarları ile dekorun uyumunu sağlaması biraz zor olacağı için buna dikkat etmek gereklidir.İşte bu çerçeve sayesinde şömine etrafındaki ahşap hiçbir şekilde zarar görmez, ahşap rahatlıkla bu alanda kullanılabilir. Ancak ahşap malzemesini seçerken dikkat etmek gereklidir. Mesela evin yer döşemesi ceviz renkli parkedir, ya da farklı bir ağaçtır. Bunların 2 ton açığı 1 ton koyusu gibi değerlendirmek lazım ve çokta dikkat etmemiz gereklidir. Evdeki ahşapların nasıl kullanıldığı çok önemlidir. Romantizmi canlandıran nostaljik bir hava esintisi ile huzurun getirdiği bir keyfi ahşap şömine sizlere her daim kazandırmaktadır.

Ahşap Şömine

Ahşap Şömine

Ev içerisinde ahşaba yer verilmemişse yerler mermer kaplama mobilyalar farklı materyallerden meydana gelmiş ise o zaman ahşap şömineleri tercih etmemeniz gerekldiri.

Ahşap Şömine Modelleri

Ahşap Şömine Modelleri

Ahşap şömine özellikleri doğallığı ve tabiatı temsil eder ve odunlarla birlikte ahenk içerisinde romantizm havasını size yaşatır.

Ahşap Gitar Şömine

Ahşap Gitar Şömine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder