şömine - şömineler - şömine modelleri - şömine fiyatları - izmir şömine -

26 Ocak 2010 Salı

Şömine Kapakları

Şömine kapakları modelleri ve çeşitleri günümüzde yoğunluk ve farklılık içerisindedir. Şömine kapak hazneleri dizaynları ile kullanulan malzemeleri büyük önem taşımaktadır. “Şömine” içerisinde yanan ateşleri muhafaza etmek ve dumanı bacaya en iyi ve temiz bir şekilde ulaştırmak içinde yardımcı olacak bir yapıda olmalıdır. Şöminenin dışarıdan görünümü tamamiyle değiştirebilecek olan kapak sistemlerinin lüks ve modern olmasınada dikkat etmek gerekiyor. Dekor örnekli kapak modellerini inceleyip beğendiğiniz çeşitleri şömineler üzerine taktırabilirsiniz. Ancak şık görünümü yakalayım darken kaliteden ve işlevsellikten ödün vermeyin.

Şömine Kapakları

Şömine Kapakları

Şömine kapakları üzerinde aranılan özellikler genellikle kontrollü yanmayı sağlamalı, ısı artımı yaptırmalı, az odun yakımı gerçekleştirmesi gereklidir.

Ferforje Şömine Kapağı

Ferforje Şömine Kapağı

Bakır Barbekü Kapağı

Bakır Barbekü Kapağı

Sağlam ve kullanışlı olmasına dikkat etmelisin. Kristal, serami, cam, giyotin, döküm, metal, alüminyum ve birçok aleminyum “şömine kapakları” bulunmaktadır. Ayrıca bakır ilemeli barbekü kapağı ve şömine kapakları piyasada mevcuttur.

Cam Şömine Kapağı

Cam Şömine Kapağı

Şömine Kapakları Fiyatları 50 TL – 250 TL arasında kullanılan malzemelere ve özelliklerine göre farklılık gösterir. şömine kapakları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder