şömine - şömineler - şömine modelleri - şömine fiyatları - izmir şömine -

26 Ocak 2010 Salı

Şömine Modelleri

Şömine Modelleri sizlerin zevkine göre seçilip düzenlenmiştir. Her mekana uygun şömine modelini bulabileceğiniz Showroomu sizlere göstermek istiyoruz. Şömineler bilindiği gibi artık günümüzün vazgeçilmeyen dekor unsurları arasında yer almaktadır. Model ve çeşitliliği bu alanda o kadar ilerledi ki sizler şöminenin şömine olmaktan çıkıp farklı bir aksesuar olduğu kanaatine bile varabilirsiniz. Özellikle lüks ve şık mekanların ışıltısına yeni renk ve dekorasyon uyumu getiren şömine modeli sistemler uygulanmaktadır. Herkesin zevki ve ihtiyacı için üretilebilen farklı şömineler firmaların ürün yelpazesi içerisinde bulunabilmektedir. Villa, lüks daire, prefabrik, konut, bina, bahçe, balkon, teras, ofis .. v.b. daha birçok aklınıza gelebilecek mekan ve alan içersinde şömine kullanımı gerçekleştirilebilmektedir. Isınmanın çok daha dışında geliştiren sistemler ile mangal keyfi, aydınlık, romantizm, nostaljik havalar getirisi ile şömine muazzam bir ısıtma faktörüdür.

Dekorasyon Şömine
Dekorasyon Şömine

Ayrıca bu modellerde ızgara keyfide bir başka olmaktadır. Isınmanın dışında sizlere sağladığı olanaklar şömineler diğer ısıstma sistemlerine göre ne kadar avantajlı olduğunu gösteriyor.

Şömine Modelleri
Şömine Modelleri

Şöminelerin tepme ve tütme olasılığı vardır. Bunun seçtiğini şöminenin dekorunun yanı sıra sisteminide incelemeniz gerekiyor. Açık sistemli, kapalı sistemli birçok şömine çeşitleri bulunmaktadır. Bunun yanında yeni geliştirilen sistemlerde “Triptronik” hazneli şömineler aynı anda açık ve kapalı sistemi sizlere sunmaktadır.

Şömine Çeşitleri
Şömine Çeşitleri

Bazıları için bir yaşam tarzı olmuş bir ürün olan şömine artık daha modern ve şık yapılarda ve çok kullanışlı sistemler ile sizlere sunulmaktadır. Birçok şömine firmaları sizin için farklı fonksiyonlarda üretim yapmaktadır.

Şömine Modelleri” Şu Şekilde Sıralayabiliriz

* Klasik Şömine Modelleri
* Modern Şömine Modelleri
* Barbekü Şömine Sistemleri
* Şömine Hazneleri
* Oyma Şömine
* Ahşap Şömine
* İki Yanı Açık Şömine
* Üç Yanı Açık Şömine
* Dört Yanı Açık Şömine
* Prizmatik Şömine

Modern Şömine
Modern Şömine

İyi bir şömine projesi oluşturmak için gerekli 5 kural vardır. Nasıl bir Şömine Modelleri seçeceğim diye karar vermeden önce aşağıdaki 5 hususu dikkate almalısınız ;

1- Seçtiğini şöminenin minumum hacmi ile oda hacmindeki oranın birbiriyle uyarlı olması gereklidir. Şunu hiç bir zaman aklınızdan çıkarmayın ufak bir oda içerisinde kocaman bir “şömine” kurulamaz.

Elektrikli Şömine
Elektrikli Şömine

2- Dış hava ağzı şöminelerin tutuşturulması için gerekli olacak hava akımına izin vermek için gerekli bağlantının yerine geçirilmesidir.

Plazma Şömine
Plazma Şömine

3- Şöminelerin duman bağlantısımım borusu şömine ile olan noktadır. Bunun açısı 45 derece olacak şekilde ayarlanmalıdır.

Dekorasyon Şömine
Dekorasyon Şömine

4- Baca boru sistemi dumanı dışarı atmakta etken olacak faktördür. Bunu katı yakacaklar kullanılacak şekilde uygun malzemelerde yapmak gereklidir.

5 – Baca külahı boru sistemindeki en son parçadır. Bu sistem dumanı atmosfer içerisine eşit şekilde dağıtacak biçimde ayarlamak lazımdır. Bir diğer önemli husus dumanın oda içerisinde dolaşmasını engellemek için rüzgarın boru içerisine girmesini engellemektir.

Klasik Şömine
Klasik Şömine

Şömine Modelleri Fiyatları özelliklere göre değişiklik gösteriyor. şömine modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder