şömine - şömineler - şömine modelleri - şömine fiyatları - izmir şömine -

26 Ocak 2010 Salı

Sulu şömine

Sulu şömine günümüzde giderek yaygınlaşan ve herkez tarafından tavsiye edilen bir şömine modelidir. Güneş enerji sistemleri ile birlikte çalışan sulu şömine sistemleri evinizi ısıtmada sizlere mükemmel olanak sağlıyor. Bunun yanında tercih edilmesininde en büyük nedeni entegre edildiği sistem sayesinde yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Çalışma sistemi ise çok basit, güneş enerji sistemleri suları ısıtarak diğer ısıtma katmanı kalorifer hatları ile şöminenize kadar iletilir. Bu uygulamaya güneş enerjisi sayesinde ev ısıtma olarak geçmektedir. Doğaz gaz kombileri ilede kombine edebilen seçenekleri mevcuttur. Sulu şömine ile birleştirilmiş güneş enerjisi sistemlerinde iki tane serpantin boyler, sunmax kolektör (en az 4 adet) otomatik kontrol üniteleri (2 tane) limiter (1 tane) oda termostat (1 tane) imbisat depo (1 tane) 3 yollu vana ile motor (1 tane) ayrıca pompa (1 tane) eklenerek üzerine entegre edilmiştir.

Sulu Şömine
Sulu Şömine

“Sulu şömine modelleri” farklı firmaların çeşitli yollarına göre değişmektedir. Su hazneli “şömine” gövdeleri ile desteklenen şömineler 1.5 bar kadar basınca dayanıklıdır.

Sulu Şömineler İç Çalışma Prensibi

Sulu Şömineler İç Çalışma Prensibi

Sulu şömine fiyatları 890 TL kadar çok pahalı olabilmektedir. Ancak ucuz olan modelleri ve çeşitleri piyasada mevcuttur. sulu şömine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder