şömine - şömineler - şömine modelleri - şömine fiyatları - izmir şömine -

26 Ocak 2010 Salı

Evinize uygun şömine modelleri

Evinize uygun şömine modelleri ilk olarak kendi zevkinizin ön planda olduğunu düşünerek karar vermelisiniz. Yani salonu 30 m2 kadarda olsa kendi düşüncesine göre eni 100 cm olan bir şömine de koyabilir, salonu 60 m2 – 100 m2′de olsa kendisine 60 cm’lik bir eni olan şömine de koyabilir. Bu birazcık zevke odaklı bir durumdur ilk etapta. Bunun yanında şömine hazneleri çok çeşitli olur. Bunlar U Tipi, L Tipi, Bombeli ve Kaset modeller diyerek birçok model sayabiliriz. İşte bunlara karar verirken öncelikli olarak o mekandaki salonun kaç m2 olduğu, eğer ev ısıtılacaksa evin toplam olarak kaç m2 olduğu ve burda kullanılacak “şömine” sisteminin nasıl bir sistem olduğuna kadar birçok teknik detay bulunmaktadır, bunların hepsini tek tek incelemek gereklidir.

Evinize uygun şömine modelleri

Evinize uygun şömine modelleri

Özellikle odunlu şöminelerde müşteri istemesine rağmen kullanılamaz denilen evler, bacası müsait olmayan evlerdir.

Her Eve Uygun Şömine

Her Mekana Uygun Şömine

Çünkü iyi bir şömine için uygun baca standartları lazımdır. Bu baca yoksa eğer evde ve evin içerisinden veya dışarısından tadilat yapılarak bir baca sistemi kurulmak istenmiyorsa eğer bu eve şömine kurulamaz.

Odunlu Şömine Modelleri

Odunlu Şömine Modelleri

Evinize uygun şömine modelleri için aklınızda ve çeşitlerde ince eleyip sık dokumalı herşeyi göz önünde bulundurarak acele karar vermemelisiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder